Olemme kansainvälinen seurakunta Helsingin Punavuoressa.

All are cordially welcome to the family of God in Helsinki, where we are contributing to God’s kingdom business; all nations, cultures, language and tribes, all as one family, to the glory of God.”

Meillä on sunnuntaisin jumalanpalvelus klo 11.  Se on vuoroviikoin suomen- tai englanninkielinen ja tulkataan mahdollisuuksien mukaan toiselle kielelle. Tervetuloa mukaan!

TULEVIA:

28.02. ke klo 12 -13 Päivärukoushetki ( Day prayers ). ( käynti Fredrikin torilta / Metodistikirkko )

29.02. to klo 18 -19:30 Rukouksen ilta. ( käynti Fredrikin torilta / Metodistikirkko )

02.03. La Klo 18:00 Wanhan musiikin konsertti ( ohjelma 10 € )

03.03 Su Klo 00- 1:00 Battlefield – Prayer / Rukous – tunti on Zoom connection. Link:

03.03. Su Klo 11:00 Jumalanpalvelus ja Ehtoollinen / Worship service & Holy Communion.

– Suomi -> English. Tervetuloa! / Wellcome!

06.03. ke klo 12 -13 Päivärukoushetki ( Day prayers ).

07.03. To klo 18:00 Kuuleeko Jumala? – Toisenlainen ilta Raamatun, Jumalan Sanan äärellä ( AcT -Koulutus ) mukaan myös Zoom – videoyhteydellä.

18.03. Ma Klo 18:00 Helsingin Metodistiseurakunnan virallinen kevätkokous ( kevät konferenssi )

Julkaisemme viikottain ajankohtaisia tiedotteita Facebookissa
suomenkielisellä Metodistikirkko Helsinki -Facebook-sivulla.

Seurakunnassamme toimii rukouspalvelu, joka haluaa palvella sinuakin.
Jos haluat, että rukoilemme aiheesi puolesta, lähetä rukousaiheesi
sähköpostitse osoitteeseen helsinki@metodistikirkko.net ja kirjoita mieluiten otsikoksi ”Rukousaihe”, jotta viestisi ohjautuu ryhmän
vastuuhenkilölle. Ryhmä toimii luottamuksellisesti.

Myös muissa asioissa voit aina ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen helsinki@metodistikirkko.net

Jeesus sanoi: ”Tulkaa minun luokseni, kaikki te työn ja kuormien
uuvuttamat. Minä annan teille levon.” (Matt. 11:28)