Kevään nuortenillat

Lauantaina 16.3. ei ole nuorteniltaa, vaikka niin on merkitty helmi-maaliskuun tiedotelehteemme. Pahoittelemme lehdessä ollutta virheellistä tietoa.
Seuraava nuortenilta on kirkolla pidettävän minileirin (pe-la 22.-23.) yhteydessä. Sunnuntaina 24.3. nuoret osallistuvat jumalanpalveluksen järjestämiseen. Huhti- ja toukokuun nuortenillat on suunniteltu pidettäväksi seuraavina päivinä: 6.4. (alle 18-v.), 20.4. (yli 18-v.), 4.5. (alle 18-v) ja 18.5. yli 18-v.). Tervetuloa mukaan!

Paastonajan rukousillat / Lent Prayer Evenings

Lent Prayer Evenings on Fridays March 8 to April 12 at 6 p.m. Welcome to pray together! (No Community Fellowship evenings during the Lent)

8.3. -12.4. välisenä aikana perjantaisin klo 18 - 19.30 rukousillat kirkolla. Tervetuloa hiljentymään yhdessä! Tänä aikana ei ole torstaisin raamattuiltoja.

Annual Conference 2019 in Toivonlinna

The UMC Finland-Finnish Annual Conference and Summer Festival will be held in Toivonlinna, Piikkiö, near Turku from June 27th to 30th. The Conference offers a good opportunity to meet with other Methodists and to enjoy the fellowship. The Conference schedule and price list will be published by the end of March.

Vuosikonferenssi 2019 Toivonlinnassa

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssi ja kesäjuhla järjestetään viime vuonna hyväksi havaitussa paikassa eli Piikkiön Toivonlinnassa 27.-30.6. 2019. Ohjelma ja hintatiedot ym. julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä.

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 1, 3 ja 10 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Linkit

Suomen metodistikirkon kotisivut (uudet sivut ovat rakenteilla mutta niiden            julkaisu on valitettavasti viivästynyt).

Suomenkielisten metodistiseurakuntien kotisivut:tools_library_cross_cgif_100x181.gif

Risti ja liekki, metodistien tunnus

Suomen Metodistikirkolla on Päijänteen itäpuolella leirikeskus Tervakko, jossa järjestetään mm. rippileirejä ja eläkeläisten virkistysleirejä.

Käytännönläheistä teologista koulutusta koko Suomen laajuisesti järjestää Metodistikirkon Avoin raamattukoulu.  Etäkurssien ja eri paikkakunnilla           pidettävien lähiopetuspäivien tarkoituksena on mm. auttaa syventämään         Raamatun tuntemusta ja antaa eväitä erilaisiin palvelutehtäviin omassa     seurakunnassa. Uusi valtakunnallinen  seurakuntapalvelijakoulutus on          alkamassa Lahdessa syyskuussa 2018 (katso lisätietoja etusivulta). Jos olet  kiinnostunut opiskelusta, voit myös kysyä lisää lähimmän seurakunnan pastorilta.

Finlands svenska metodistkyrka (Suomen ruotsinkielinen metodistikirkko). Löydät ruotsinkielisten metodistiseurakuntien yhteystiedot välilehdeltä Kontaktuppgifter -> På din ort.

Pääkaupunkiseudulla toimii myös venäjänkielinen metodistiseurakunta.

Yhdistyneen metodistikirkon (UMC) Pohjoismaiden ja Baltian piispanalueen sivut (The United Methodist Church, Nordic & Baltic area)

The United Methodist Church (UMC) (Yhdistyneen metodistikirkon maailmanlaajuiset sivut)

Kirkkorakennuksemme tiloissa kokoontuvat tällä hetkellä säännöllisesti myös seuraavat yhteisöt:

Lighthouse Christian Centre

Suomen Karmel-yhdistys

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN)

Materiaaleja

Ohje seurakunnan vastuuhenkilöille ("seurakuntapalvelijoille")  siitä, mitä asioita he voivat raportoida vuosikokoukselle: voit ladata ohjeen tästä

Guidelines for local church lay servants on what to report to the annual conference; downloadable here.

.........................................................................................................................

Metodistikirkko haluaa kannustaa jokaista kristittyä säännölliseen ja määrätietoiseen rukoukseen ja Raamatunlukuun. Jos kaipaat apua henkilökohtaiseen hartauselämääsi, suosittelemme tutustumista esimerkiksi seuraaviin:

Rukousohjelmia ja vinkkejä rukoilemiseen: www.rukous.net

Opas päivittäisen Raamatun lukuun: "Hetkinen", jotka voit tilata Raamatunlukijain liitosta.