Keräys äänentoistolaitteiden hankkimiseksi

Aikoinaan käytettynä saamamme äänentoistojärjestelmä on lopullisesti tullut tiensä päähän. Musiikkiväkemme arvion mukaan tarvitsemme uusina ainakin 4 mikkiä johtoineen, 2 kaiutinta ja 2 kaiutinmonitoria. Näiden alustava kustannusarvio on noin 2000 euroa. Hankkeen toteuttamiseksi kerättiin 19.5. jumalanpalveluksessa kolehti, ja nyt on koossa jo noin 850 euroa; keräykseen voi osallistua myös maksamalla haluamansa summan tilillemme Nordea FI38 2058 1800 0108 08 (Helsingin metodistiseurakunta), viitenumerolla 5500. Kiitos lahjoituksestasi!

Collection for a new sound system

The offertory on Sunday 19th May went towards the new sound system. The estimated budget is 2,000 euros; it includes 4 microphones, 2 loudspeakers and 2 monitors. By now we have collected already 850 euros! You may also pay to our account Nordea FI38 2058 1800 0108 08 (Helsingin metodistiseurakunta) using the reference 5500. Many thanks for any donations!

Kevään nuortentapahtumat

Keväällä on vielä yksi nuortenilta 25.5. (yli 18-v.). Nuorten kesäleiriviikonloppu 14.-16.6. Asikkalan Koivurannassa. Lisätietoa myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Vuosikonferenssi 2019 Toivonlinnassa

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssi ja kesäjuhla järjestetään viime vuonna hyväksi havaitussa paikassa eli Piikkiön Toivonlinnassa 27.-30.6. 2019. Tämän sivustomme etusivulta voit ladata esitteet ohjelma- ja hintatietoineen sekä ilmoittautua linkin kautta.

Annual Conference 2019 in Toivonlinna

The UMC Finland-Finnish Annual Conference and Summer Festival will be held in Toivonlinna, Piikkiö, near Turku from June 27th to 30th. The Conference offers a good opportunity to meet with other Methodists and to enjoy the fellowship. The Conference schedule and price list can be downloaded in English from this site (bottom of the Etusivu page).

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 1, 3 ja 10 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Linkit

Suomen metodistikirkon kotisivut (uudet sivut ovat rakenteilla mutta niiden            julkaisu on valitettavasti viivästynyt).

Suomenkielisten metodistiseurakuntien kotisivut:tools_library_cross_cgif_100x181.gif

Risti ja liekki, metodistien tunnus

Suomen Metodistikirkolla on Päijänteen itäpuolella leirikeskus Tervakko, jossa järjestetään mm. rippileirejä ja eläkeläisten virkistysleirejä.

Käytännönläheistä teologista koulutusta koko Suomen laajuisesti järjestää Metodistikirkon Avoin raamattukoulu.  Etäkurssien ja eri paikkakunnilla           pidettävien lähiopetuspäivien tarkoituksena on mm. auttaa syventämään         Raamatun tuntemusta ja antaa eväitä erilaisiin palvelutehtäviin omassa     seurakunnassa. Uusi valtakunnallinen  seurakuntapalvelijakoulutus on          alkamassa Lahdessa syyskuussa 2018 (katso lisätietoja etusivulta). Jos olet  kiinnostunut opiskelusta, voit myös kysyä lisää lähimmän seurakunnan pastorilta.

Finlands svenska metodistkyrka (Suomen ruotsinkielinen metodistikirkko). Löydät ruotsinkielisten metodistiseurakuntien yhteystiedot välilehdeltä Kontaktuppgifter -> På din ort.

Pääkaupunkiseudulla toimii myös venäjänkielinen metodistiseurakunta.

Yhdistyneen metodistikirkon (UMC) Pohjoismaiden ja Baltian piispanalueen sivut (The United Methodist Church, Nordic & Baltic area)

The United Methodist Church (UMC) (Yhdistyneen metodistikirkon maailmanlaajuiset sivut)

Kirkkorakennuksemme tiloissa kokoontuvat tällä hetkellä säännöllisesti myös seuraavat yhteisöt:

Lighthouse Christian Centre

Suomen Karmel-yhdistys

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN)

Materiaaleja

Ohje seurakunnan vastuuhenkilöille ("seurakuntapalvelijoille")  siitä, mitä asioita he voivat raportoida vuosikokoukselle: voit ladata ohjeen tästä

Guidelines for local church lay servants on what to report to the annual conference; downloadable here.

.........................................................................................................................

Metodistikirkko haluaa kannustaa jokaista kristittyä säännölliseen ja määrätietoiseen rukoukseen ja Raamatunlukuun. Jos kaipaat apua henkilökohtaiseen hartauselämääsi, suosittelemme tutustumista esimerkiksi seuraaviin:

Rukousohjelmia ja vinkkejä rukoilemiseen: www.rukous.net

Opas päivittäisen Raamatun lukuun: "Hetkinen", jotka voit tilata Raamatunlukijain liitosta.