Metodistikirkon ohjelmat Yle Radio 1:ssä

Suomen metodistikirkon hartausohjelmat Yle Radio 1:ssä, kevät -kesä 2017:

RADIOJUMALANPALVELUKSET sunnuntaisin klo 11.00
30.7. Kesäjuhlataltiointi kirkkokuntamme vuosikonferenssista (nauhoitus 1.7.)

AAMUHARTAUDET lauantaisin klo 6.15 ja 7.50
22.7. Liisa Lehti, seurakunnanhoitaja, Tampere

ILTAHARTAUDET tiistaisin klo 18.50
4.7. Pirjo Tuomisto, sosionomi (AMK), Turku

Kesän rukousaiheita mm.

* Muistetaan seurakuntamme nuortenleiriä, joka järjestetään pe-su 21.-23.7. Tervakossa.
*Muutama henkilö seurakunnastamme jakaa kutsuja kirkkoon kerran kuussa lähikaduilla. Rukoilemme Jumalan johdatusta ja siunausta tälle työlle.
*Pyydämme myös voimia, terveyttä ja siunausta kaikille Metodistikirkon työntekijöille.

Suomen metodistikirkon kotisivut

Suomenkielisten metodistiseurakuntien kotisivut:tools_library_cross_cgif_100x181.gif

Risti ja liekki, metodistien tunnus

Käytännönläheistä teologista koulutusta koko Suomen laajuisesti järjestää Metodistikirkon Avoin raamattukoulu.  Etäkurssien ja eri paikkakunnilla pidettävien lähiopetuspäivien tarkoituksena on mm. auttaa syventämään Raamatun tuntemusta ja antaa eväitä erilaisiin palvelutehtäviin omassa seurakunnassa. Helsingin seurakunnassa on alkanut marraskuussa 2016 seurakuntapalvelijakoulutus (katso lisätietoja etusivulta). Jos olet kiinnostunut opiskelusta, kysy lisää lähimmän seurakunnan pastorilta.

Suomen Metodistikirkolla on Päijänteen itäpuolella leirikeskus Tervakko, jossa järjestetään mm. rippileirejä ja eläkeläisten virkistysleirejä.

Finlands svenska metodistkyrka (Suomen ruotsinkielinen metodistikirkko). Löydät ruotsinkielisten metodistiseurakuntien yhteystiedot välilehdeltä Kontaktuppgifter -> På din ort.

Pääkaupunkiseudulla toimii myös venäjänkielinen metodistiseurakunta.

Yhdistyneen metodistikirkon (UMC) Pohjoismaiden ja Baltian piispanalueen sivut (The United Methodist Church, Nordic & Baltic area)

The United Methodist Church (UMC) (Yhdistyneen metodistikirkon maailmanlaajuiset sivut)

Kirkkorakennuksemme tiloissa kokoontuvat tällä hetkellä säännöllisesti myös seuraavat yhteisöt:

Lighthouse Christian Centre

Suomen Karmel-yhdistys

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN)

Materiaaleja

Ohje seurakunnan vastuuhenkilöille ("seurakuntapalvelijoille")  siitä, mitä asioita he voivat raportoida vuosikokoukselle: voit ladata ohjeen tästä

Guidelines for local church lay servants on what to report to the annual conference; downloadable here.

Tutustu metodistien lehteen!

Kirkolla on jonkin verran ylimääräisiä Rauhan Sanomia - Nya Budbäraren -lehtiä. Jos sinulle ei tule sitä ja haluaisit näytenumeron, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tuula.siimes(at)kolumbus.fi ja kerro osoitteesi, niin lähetämme sinulle numeron 4/16 veloituksetta, tai jos ne loppuvat, jonkin muun numeron. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja on yhteinen ruotsinkielisten metodistien kanssa. Juttuja kahdella kielellä.

.........................................................................................................................

Metodistikirkko haluaa kannustaa jokaista kristittyä säännölliseen ja määrätietoiseen rukoukseen ja Raamatunlukuun. Jos kaipaat apua henkilökohtaiseen hartauselämääsi, suosittelemme tutustumista esimerkiksi seuraaviin:

Rukousohjelmia ja vinkkejä rukoilemiseen: www.rukous.net

Opas päivittäisen Raamatun lukuun: "Hetkinen", jotka voit tilata Raamatunlukijain liitosta.