Mukaan palvelemaan?

Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan johonkin työmuotoon seurakunnassa? Olemme perustamassa erilaisia tiimejä. Näitä ovat mm. keittiö-, musiikki-, lapsityö-, nuorisotyö-, tekniikka-, tulkkaus-, strategia/suunnittelu-, jumalanpalvelus-, evankeliointi-, tiedotus-, tervetulo-, rukous- ja diakoniaryhmät. Kysy lisää pastori Veli Loposelta.

Saarnoja YouTubessa

Pastorimme Veli Loponen videoi jumalanpalveluksissa pitämiään saarnoja ja ne julkaistaan Suomen metodistikirkon kanavalla YouTubessa. Nyt voit siis katsoa saarnan, vaikka et olisikaan päässyt kirkkoon. Saarnat löytyvät kirjoittamalla YouTuben hakukenttään "Suomen Metodistikirkko".

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 3 ja 1 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Linkit

Suomen metodistikirkon kotisivut (uudet sivut ovat rakenteilla mutta niiden            julkaisu on valitettavasti viivästynyt).

Suomenkielisten metodistiseurakuntien kotisivut:tools_library_cross_cgif_100x181.gif

Risti ja liekki, metodistien tunnus

Suomen Metodistikirkolla on Päijänteen itäpuolella leirikeskus Tervakko, jossa järjestetään mm. rippileirejä ja eläkeläisten virkistysleirejä.

Käytännönläheistä teologista koulutusta koko Suomen laajuisesti järjestää Metodistikirkon Avoin raamattukoulu.  Etäkurssien ja eri paikkakunnilla           pidettävien lähiopetuspäivien tarkoituksena on mm. auttaa syventämään         Raamatun tuntemusta ja antaa eväitä erilaisiin palvelutehtäviin omassa     seurakunnassa. Uusi valtakunnallinen  seurakuntapalvelijakoulutus on          alkamassa Lahdessa syyskuussa 2018 (katso lisätietoja etusivulta). Jos olet  kiinnostunut opiskelusta, voit myös kysyä lisää lähimmän seurakunnan pastorilta.

Finlands svenska metodistkyrka (Suomen ruotsinkielinen metodistikirkko). Löydät ruotsinkielisten metodistiseurakuntien yhteystiedot välilehdeltä Kontaktuppgifter -> På din ort.

Pääkaupunkiseudulla toimii myös venäjänkielinen metodistiseurakunta.

Yhdistyneen metodistikirkon (UMC) Pohjoismaiden ja Baltian piispanalueen sivut (The United Methodist Church, Nordic & Baltic area)

The United Methodist Church (UMC) (Yhdistyneen metodistikirkon maailmanlaajuiset sivut)

Kirkkorakennuksemme tiloissa kokoontuvat tällä hetkellä säännöllisesti myös seuraavat yhteisöt:

Lighthouse Christian Centre

Suomen Karmel-yhdistys

Suomen vapaakristillinen neuvosto (SVKN)

Materiaaleja

Ohje seurakunnan vastuuhenkilöille ("seurakuntapalvelijoille")  siitä, mitä asioita he voivat raportoida vuosikokoukselle: voit ladata ohjeen tästä

Guidelines for local church lay servants on what to report to the annual conference; downloadable here.

.........................................................................................................................

Metodistikirkko haluaa kannustaa jokaista kristittyä säännölliseen ja määrätietoiseen rukoukseen ja Raamatunlukuun. Jos kaipaat apua henkilökohtaiseen hartauselämääsi, suosittelemme tutustumista esimerkiksi seuraaviin:

Rukousohjelmia ja vinkkejä rukoilemiseen: www.rukous.net

Opas päivittäisen Raamatun lukuun: "Hetkinen", jotka voit tilata Raamatunlukijain liitosta.