Ke 22.11. ei päivärukoushetkeä

Pastorit ovat 21.-22.11 Tampereella työntekijäpäivillä, minkä vuoksi tänä keskiviikkona ei ole päivärukoushetkeä.

Joulumyyjäiset 2.12. klo 11-15

Seurakuntamme perinteiset joulumyyjäiset pidetään lauantaina 2.12. klo 11-15. Tarjolla keittolounas, leivonnaisia, arpajaiset, käsitöitä, kirjoja, kortteja jne. Mahdollisuus tutustua kirkkosaliimme ja seurakunnan toimintaan. Tervetuloa!

Braxén-kuoron konsertti 25.11.

Lauantaina 25.11. meillä on ilo kuulla hengellistä kamarimusiikkia kirkossamme Braxén-kuoron esittämänä! Ohjelmistossa mm. Lasse Heikkilän ja Pekka Simojoen sävelmiä, vanhempaa musiikkiakaan unohtamatta. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Concert of Braxen Choir on 25th November

On Saturday, November 25th at 6 pm a well-known choir called Braxén-kuoro in concert in our church! They sing both traditional and modern, mainly Finnish spiritual hymns. Free entrance, programme 10 euros. Welcome!

Syksyn hartausohjelmia, radio YLE 1

14.11. iltahartaus klo 18:50, Säde Loponen, Turku (kuunneltavissa YleAreenassa 13.12 asti)

2.12. aamuhartaus klo 6:15 ja 7:50, Kreetta Heiskari, Helsinki

Kirpputorilta löytöjä ja hyvää mieltä /Charity shop

--- Kirpputorin aukiolo epävarmaa vesivahingon vuoksi. Pidämme auki lauantaisin aina, kun vettä ei ole lattialla. Seuraa ilmoitteluamme. --

--- Charity shop has suffered a water damage. Please follow our news for next opening hours. ---

Kirkon alakerrassa sijaitseva lähetyskirpputori on auki lauantai-iltapäivisin tavallisesti klo 12-15 paitsi loma-aikoina ja joinakin muina lauantaipäivinä. Kirpputoritoimintaa hoidetaan vapaaehtoisvoimin.

IMG_7240.JPG

Kirpputorilla on myytävänä pikkurahalla vaatteita, laukkuja ja muita asusteita, jalkineita, astioita, kirjoja, levyjä ja muuta kodintavaraa ja joskus myös huonekaluja.  Tilat ovat rajalliset, mutta otamme mielellämme vastaan kohtuullisia määriä tavaralahjoituksia.

Kirpputorilla voi myös juoda kupin kahvia pullan tai keksin kera.  Aukiolon voi tarkistaa tapahtumakalenterista.

********

IMG_7214.JPGOur Charity Shop at the ground floor of our church building is open on most Saturdays from 12 noon to 3 pm. We sell e.g. books, records, clothes, bags, shoes and kitchenware (e.g. plates) to help funding of the Methodist Church's mission work in India and Russia. The items we sell are moderately priced.

Come and see if you find something you like! However, to be sure that the charity shop is open, please check for "Kirpputori" in  tapahtumakalenteri.

IMG_7224.JPG

Hinnat ovat varsin edullisia, esim. kirjat 1 euro/kpl, naisten puserot 3 e, miesten paidat 2 e ja lasten vaatteet 1-3 euroa/kpl.

IMG_7235.JPG

IMG_7226.JPG

Kirpputorin tuotto menee Intiaan, kristillisen alakoulun ylläpitoon. Sinne lähettämillämme varoilla tuetaan koulun ylläpitoa ja opettajien palkkausta.

IMG_7217.JPG

IMG_7248.JPG