Metodistikirkon ohjelmat Yle Radio 1:ssä

Suomen metodistikirkon hartausohjelmat Yle Radio 1:ssä, kevät -kesä 2017:

RADIOJUMALANPALVELUKSET sunnuntaisin klo 11.00
30.7. Kesäjuhlataltiointi kirkkokuntamme vuosikonferenssista (nauhoitus 1.7.)

AAMUHARTAUDET lauantaisin klo 6.15 ja 7.50
22.7. Liisa Lehti, seurakunnanhoitaja, Tampere

ILTAHARTAUDET tiistaisin klo 18.50
4.7. Pirjo Tuomisto, sosionomi (AMK), Turku

Kesän rukousaiheita mm.

* Muistetaan seurakuntamme nuortenleiriä, joka järjestetään pe-su 21.-23.7. Tervakossa.
*Muutama henkilö seurakunnastamme jakaa kutsuja kirkkoon kerran kuussa lähikaduilla. Rukoilemme Jumalan johdatusta ja siunausta tälle työlle.
*Pyydämme myös voimia, terveyttä ja siunausta kaikille Metodistikirkon työntekijöille.

Kirpputorilta löytöjä ja hyvää mieltä /Charity shop

Kirkon alakerrassa sijaitseva lähetyskirpputori on auki lauantai-iltapäivisin tavallisesti klo 12-15 paitsi loma-aikoina ja joinakin muina lauantaipäivinä.

Tule tekemään löytöjä!

IMG_7240.JPG

Kirpputorilla on myytävänä pikkurahalla vaatteita, laukkuja ja muita asusteita, jalkineita, astioita, kirjoja, levyjä ja muuta kodintavaraa ja joskus myös huonekaluja.  Tilat ovat rajalliset, mutta otamme mielellämme vastaan kohtuullisia määriä tavaralahjoituksia.

Kirpputorilla voi myös juoda kupin kahvia pullan tai keksin kera.  Aukiolon voi tarkistaa tapahtumakalenterista.

********

IMG_7214.JPGOur Charity Shop at the ground floor of our church building is open on most Saturdays from 12 noon to 3 pm. We sell e.g. books, records, clothes, bags, shoes and kitchenware (e.g. plates) to help funding of the Methodist Church's mission work in India and Russia. The items we sell are moderately priced.

Come and see if you find something you like! However, to be sure that the charity shop is open, please check for "Kirpputori" in  tapahtumakalenteri.

IMG_7224.JPG

Hinnat ovat varsin edullisia, esim. kirjat 1 euro/kpl, naisten puserot 3 e, miesten paidat 2 e ja lasten vaatteet 1-3 euroa/kpl.

IMG_7235.JPG

IMG_7226.JPG

Kirpputorin tuotto menee Intiaan, mm. kristillisen koulun ylläpitoon.

IMG_7217.JPG

IMG_7248.JPG