Nuorten illat syksyllä 2017

Syksyllä 2017 nuoret järjestävät omia tilaisuuksiaan pääsääntöisesti joka toinen lauantai klo 17 alkaen. Poikkeuksellisesti pe-la 13.-14.10. järjestetään minileiri, jonka vuoksi lauantaina 14.10 ei ole nuorteniltaa. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista!

Meetings for youth and young adults usually every other Saturday at 5 p.m. Welcome!

Syksyn hartausohjelmia, radio YLE 1

14.11. iltahartaus klo 18:50, Säde Loponen, Turku

2.12. aamuhartaus klo 6:15 ja 7:50, Kreetta Heiskari, Helsinki

Braxén-kuoron konsertti 25.11.

Noin kuukauden kuluttua, lauantaina 25.11., meillä on ilo kuulla hengellistä kamarimusiikkia kirkossamme Braxén-kuoron esittämänä! Ohjelmistossa mm. Lasse Heikkilän ja Pekka Simojoen sävelmiä, vanhempaa musiikkiakaan unohtamatta. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Concert of Braxen Choir on 25th November

On November 25th, a well-known choir called Braxén-kuoro in concert in our church! They sing both traditional and modern, mainly Finnish spiritual hymns. Free entrance, programme 10 euros. Welcome!

Kirpputorilta löytöjä ja hyvää mieltä /Charity shop

Kirkon alakerrassa sijaitseva lähetyskirpputori on auki lauantai-iltapäivisin tavallisesti klo 12-15 paitsi loma-aikoina ja joinakin muina lauantaipäivinä. Kirpputoritoimintaa hoidetaan vapaaehtoisvoimin.

IMG_7240.JPG

Kirpputorilla on myytävänä pikkurahalla vaatteita, laukkuja ja muita asusteita, jalkineita, astioita, kirjoja, levyjä ja muuta kodintavaraa ja joskus myös huonekaluja.  Tilat ovat rajalliset, mutta otamme mielellämme vastaan kohtuullisia määriä tavaralahjoituksia.

Kirpputorilla voi myös juoda kupin kahvia pullan tai keksin kera.  Aukiolon voi tarkistaa tapahtumakalenterista.

********

IMG_7214.JPGOur Charity Shop at the ground floor of our church building is open on most Saturdays from 12 noon to 3 pm. We sell e.g. books, records, clothes, bags, shoes and kitchenware (e.g. plates) to help funding of the Methodist Church's mission work in India and Russia. The items we sell are moderately priced.

Come and see if you find something you like! However, to be sure that the charity shop is open, please check for "Kirpputori" in  tapahtumakalenteri.

IMG_7224.JPG

Hinnat ovat varsin edullisia, esim. kirjat 1 euro/kpl, naisten puserot 3 e, miesten paidat 2 e ja lasten vaatteet 1-3 euroa/kpl.

IMG_7235.JPG

IMG_7226.JPG

Kirpputorin tuotto menee Intiaan, kristillisen alakoulun ylläpitoon. Sinne lähettämillämme varoilla tuetaan koulun ylläpitoa ja opettajien palkkausta.

IMG_7217.JPG

IMG_7248.JPG