Mukaan palvelemaan?

Olisitko kiinnostunut tulemaan mukaan johonkin työmuotoon seurakunnassa? Olemme perustamassa erilaisia tiimejä. Näitä ovat mm. keittiö-, musiikki-, lapsityö-, nuorisotyö-, tekniikka-, tulkkaus-, strategia/suunnittelu-, jumalanpalvelus-, evankeliointi-, tiedotus-, tervetulo-, rukous- ja diakoniaryhmät. Kysy lisää pastori Veli Loposelta.

Saarnoja YouTubessa

Pastorimme Veli Loponen videoi jumalanpalveluksissa pitämiään saarnoja ja ne julkaistaan Suomen metodistikirkon kanavalla YouTubessa. Nyt voit siis katsoa saarnan, vaikka et olisikaan päässyt kirkkoon. Saarnat löytyvät kirjoittamalla YouTuben hakukenttään "Suomen Metodistikirkko".

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 3 ja 1 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Käyntiosoite: Punavuorenkatu 2, Helsinki

Sähköpostiosoite: helsinki(at)metodistikirkko.fi

Kirkko sijaitsee Punavuoren kaupunginosassa, Fredrikintorin laidalla.

Toimiston postiosoite: Punavuorenkatu 2 B 17, 00120 Helsinki

Bussit 14, 17 ja 18 ja raitiovaunu 3 (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Jos tulet omalla autolla, etsi parkkipaikka lähikatujen varsilta tai vie autosi johonkin keskustan pysäköintitaloista. Fredrikintorille ei saa pysäköidä.  Ks. kantakaupungin pysäköintikartta.  Viikonloppuisin pysäköinti monilla kaduilla on ilmaista. Telakkakadun remontin vuoksi parkkipaikat katujen varsilla ovat vähentyneet (kesä 2019).

Esteettömyys: Pyörätuolilla kirkkosaliin (2. krs) pääsee hissillä Punavuorenkatu 2B:n rapun kautta. Ennen hissiä on kuitenkin 2 x 3 rappuaskelmaa.  B-ovella on summeri. - Kirkkosalissamme ei ole induktiota kuulovammaisille; oman kuuntelulaitteen voi tuoda tilaisuuden vastuuhenkilöille ennen tilaisuutta.

Seurakunnan pastorit/Pastors:

Veli Loponen, puh. 045 1299009

Sähköposti: etunimi.sukunimi@metodistikirkko.fi

Paikallispastori / Local pastor: Freeman Awuah, freemanawuah(at)gmail.com

Vuosina 2004-2018 pastorina Helsingissä toiminut Timo R. A. Virtanen on siirtynyt Poriin (puh. 040 543 3643).

The English congregation within our church

Contact phone number: 045 6035943 (Adwoa Brewu, coordinator of English ministry)

Email: adwoa.brewu(at)gmail.com

Maallikkojohtaja/Lay leader:

Vesa Tolin, Vantaanpuistontie 19 C 17, 01730 Vantaa, puh. 050 324 9614

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja /Chairman for the Church Council:

Veli Loponen

Rahastonhoitaja (v.s.) /Treasurer:

Hilkka Kiivuori, Punahilkantie 5 A 9, 00820 Helsinki, puh. 044 071 9838

Seurakuntaneuvoston jäsenet yllämainittujen lisäksi /Church council members in addition to the above-mentioned

Adwoa Brewu (englanninkielinen työ), adwoa.brewu(at)gmail.com

Aino Kallio (lähetystyö), Humikkalantie 101 D 20, 00970 Helsinki, puh. 050 341 1154

Pekka Rajamaa (musiikkitoiminta), pekka.rajamaa(at)live.com

Tuula Siimes (netti- ja Facebook-tiedotus) tuula.siimes(at)kolumbus.fi, puh. 040-7621630

Seurakuntapalvelijat (maallikkosaarnaajat) / Lay servants (lay preachers):
Adwoa Brewu, Paul Brewu, Aino Kallio, Otto Tuominiemi

Konferenssiedustaja/Lay representative in the Church Conference:  Vesa Tolin (2017-19), varalla Aino Kallio

Diakonia: Muutamat seurakunnan jäsenet tekevät kotikäyntejä vanhusten ja sairaiden luo; yhteydenotot pastorin kautta.

Vahtimestari (osa-aikainen): Otto Tuominiemi

Kirjanpitäjä/Accountant: Kaarina Tikka

Srk:n tili /Bank account: Nordea, Helsinki, IBAN: FI38 2058 1800 0108 08, BIC: NDEAFIHH

Viitenumerot /Reference numbers for bank payments:

• kolehtimaksut 1119
  • seurakuntamaksut (kuukausilahjoitukset) 1122
  • muut yleislahjoitukset seurakunnan työhön 1135
  • lapsi- ja nuorisotyö 1148
  • myyjäiset 1151
  • kirjamyynti 1177
  • ajankohtaiset tarpeet 1180
  • naisliitto 4006
  • Intian lähetystyö 4022
  • Vepsän lähetystyö 4077
  • Help to Orphans -lähetystyö Thaimaassa 7100
  • muu lähetystyö 4080
  • uusien äänentoistolaitteiden hankinta 5500

Seurakuntamme ei peri jäsenmaksuja, mutta elää vapaaehtoisten lahjoitusten (kolehdit, seurakuntamaksut) varassa. Meillä on myös vuokratuottoja, mutta jäsenten taloudellinen tuki on silti ratkaisevan tärkeää. Jos haluat osallistua seurakunnan talouden ylläpitoon, voit lahjoittaa haluamasi summan tilillemme. Varsinkin säännölliset kuukausilahjoitukset helpottavat pakollisista menoista selviytymistä. Muista käyttää viitenumeroa! Ilman viitenumeroa pankki veloittaa enemmän kuluja. - Seurakuntaneuvosto kiittää kaikista lahjoituksista!

Kirkon kiinteistön (Asunto Oy Helsingin Lähetystalo) asiat: isännöitsijä Paula Pöysti, toimisto Punavuorenkatu 2 B 7, puh. 040-5112118, sähköposti: paula.poysti@ispalvelu.inet.fi

-----------------

Näiden sivujen päivityksestä vastaa Tuula Siimes. Palautteet osoitteeseen tuula.siimes(at)kolumbus.fi