Joulukonsertti la 1.12. klo 18

Kallion musiikkikoulun laulajat opettajansa, diplomilaulaja Helena Tenhusen johdolla konsertoivat lauantaina 1.12. kirkossamme.
Pianistina Risto Kytö. Ohjelmassa joulun lauluja Suomesta ja maailmalta sekä yhteislauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Tervetuloa! Welcome!

Joulumyyjäiset 6.12. klo 11-15

Perinteiset joulumyyjäiset itsenäisyyspäivänä klo 11-15. Leivonnaisia, keittolounas kahvia, käsitöitä ym. lahjatavaroita, arpajaiset, kirjoja ja kortteja.

Nuorten illat syksyllä 2018

Syksyllä nuorille on taas omia iltoja noin joka toinen lauantai klo 17 alkaen. Kaikki nuoret ja nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Seurakuntamme nuoria ja nuorten toimintaa on hyvä muistaa rukouksin. Kiitos!

Veli Loposen saarnoja luettavissa näiltä sivuilta

Lisäämme jatkossa seurakuntamme pastorin Veli Loposen pitämiä saarnoja tälle sivustolle, "Pastorin palsta"-alasivulle (ks. yllä oleva valikko). Jos et pääse kirkkoon sunnuntaisin, voit nyt siis lukea Velin opetusta jälkikäteen.

Käyntiosoite: Punavuorenkatu 2, Helsinki

Sähköpostiosoite: helsinki (at) metodistikirkko.fi

img_5499-ovi.jpg

Kirkko sijaitsee Punavuoressa, stadilaisittain Rööperissä, Fredrikintorin laidalla.

Toimiston postiosoite: Punavuorenkatu 2 B 17, 00120 Helsinki

Bussit 14, 17 ja 18 ja raitiovaunut 1 ja 3 (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Jos tulet omalla autolla, etsi parkkipaikka lähikatujen varsilta. Fredrikintorille ei saa pysäköidä. Jos aivan läheltä ei löydy paikkaa, Eiran/Kaivopuiston suunnalta löytyy. Ks. kantakaupungin pysäköintikartta.  Viikonloppuisin pysäköinti monilla kaduilla on ilmaista.

Esteettömyys: Pyörätuolilla kirkkosaliin (2. krs) pääsee hissillä Punavuorenkatu 2B:n rapun kautta. Ennen hissiä on kuitenkin 2 x 3 rappuaskelmaa.  B-ovella on summeri. - Kirkkosalissamme ei ole induktiota kuulovammaisille; oman kuuntelulaitteen voi tuoda tilaisuuden vastuuhenkilöille ennen tilaisuutta.

Seurakunnan pastori/Pastor:

Veli Loponen, puh. 045 1299009

Sähköposti: etunimi.sukunimi@metodistikirkko.fi

Vuosina 2004-2018 pastorina Helsingissä toiminut Timo R. A. Virtanen on siirtynyt Poriin (puh. 040 543 3643).

The English congregation within our church: helsinki.umc@metodistikirkko.fi

Contact phone number: 045 6035943 (Adwoa Brewu)

Maallikkojohtaja/Lay leader:

Vesa Tolin, Vantaanpuistontie 19 C 17, 01730 Vantaa, puh. 050 324 9614

Seurakuntaneuvoston puheenjohtaja /Chairman for the Church Council:

Veli Loponen

Rahastonhoitaja (v.s.) /Treasurer:

Hilkka Kiivuori, Punahilkantie 5 A 9, 00820 Helsinki, puh. 044 071 9838

Seurakuntaneuvoston jäsenet yllämainittujen lisäksi /Church council members in addition to the above-mentioned:

Adwoa Brewu (englanninkielinen työ), adwoa.brewu(at)gmail.com

Aino Kallio (lähetystyö), Humikkalantie 101 D 20, 00970 Helsinki, puh. 050 341 1154

Pekka Rajamaa (musiikkitoiminta), pekka.rajamaa(at)live.com

Tuula Siimes (netti- ja Facebook-tiedotus), tuula.siimes(at)kolumbus.fi, puh. 040-7621630

Maallikkosaarnaaja/ Lay preacher:
Freeman Awuah

Konferenssiedustaja/Lay representative in the Church Conference:  Vesa Tolin (2017-19), varalla Aino Kallio

Diakonia: Muutamat seurakunnan jäsenet tekevät kotikäyntejä vanhusten ja sairaiden luo; yhteydenotot pastorin kautta.

Vahtimestari (osa-aikainen): Otto Tuominiemi

Kirjanpitäjä/Accountant: Kaarina Tikka

Srk:n tili /Bank account: Nordea, Helsinki, IBAN: FI38 20581800 0108 08, BIC: NDEAFIHH

Viitenumerot /Reference numbers for bank payments:

• kolehtimaksut 1119
  • seurakuntamaksut (kuukausilahjoitukset) 1122
  • muut yleislahjoitukset seurakunnan työhön 1135
  • lapsi- ja nuorisotyö 1148
  • myyjäiset 1151
  • kirjamyynti 1177
  • ajankohtaiset tarpeet 1180
  • naisliitto 4006
  • Intian lähetystyö 4022
  • Vepsän lähetystyö 4077
  • Help to Orphans -lähetystyö Thaimaassa 7100
  • muu lähetystyö 4080

Seurakuntamme ei peri jäsenmaksuja, mutta elää vapaaehtoisten lahjoitusten (kolehdit, seurakuntamaksut) varassa. Meillä on myös vuokratuottoja, mutta jäsenten taloudellinen tuki on silti ratkaisevan tärkeää. Jos haluat osallistua seurakunnan talouden ylläpitoon, voit lahjoittaa haluamasi summan tilillemme. Varsinkin säännölliset kuukausilahjoitukset helpottavat pakollisista menoista selviytymistä. Muista käyttää viitenumeroa! Ilman viitenumeroa pankki veloittaa enemmän kuluja. - Seurakuntaneuvosto kiittää kaikista lahjoituksista!

Kirkon kiinteistön (Asunto Oy Helsingin Lähetystalo) asiat: isännöitsijä Paula Pöysti, toimisto Punavuorenkatu 2 B 7, puh. 040-5112118, sähköposti: paula.poysti@ispalvelu.inet.fi

-----------------

Näiden sivujen päivityksestä vastaa Tuula Siimes. Palautteet osoitteeseen tuula.siimes(at)kolumbus.fi