Pekka ja Paul mukana ylistysillassa 25.10.

Musicians Pekka Rajamaa and Paul Brewu from our church have been invited to sing and play music in the Lighthouse Praise Night on Friday 25th in our church building. Welcome! - Muusikot Pekka Rajamaa ja Paul Brewu seurakunnastamme on kutsuttu soittamaan ja laulamaan kirkkorakennuksessamme kokoontuvan LightHouse-seurakunnan ylistystapahtumaan perjantaina 25.10. klo 19 alkaen. Tervetuloa!

Vastuuviikon rukoushetki torstaina 24.10 klo 17-18

Ekumeeninen rukoushetki ihmisoikeuksien puolustajien puolesta to 24.10. klo 17-19 kirkossamme. Tervetuloa! - Rukoushetki on osa vastuuviikkoa ja "ihmisoikeuskellot"-kampanjaa. - An ecumenical prayer meeting on behalf of those who defend Human Rights in the world. Welcome!

Seurakuntakonferenssi 24.10.

Seurakunnan syyskokous pidetään torstaina 24.10. klo 18-20. Käsitellään mm. ensi vuoden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa. Tervetuloa keskustelemaan!
---
Our local church autumn conference will be held on Thursday 24th October at 6 pm. We'll discuss e.g. plans and budget for the next year.
Welcome!

Saarnoja YouTubessa

Pastorimme Veli Loponen videoi jumalanpalveluksissa pitämiään saarnoja ja ne julkaistaan Suomen metodistikirkon kanavalla YouTubessa. Nyt voit siis katsoa saarnan, vaikka et olisikaan päässyt kirkkoon. Saarnat löytyvät kirjoittamalla YouTuben hakukenttään "Suomen Metodistikirkko".

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 3 ja 1 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Spiira sai kunniamaininnan

Helsingin rakennuslautakunnan tunnustuspalkintojen (Rakentamisen Ruusu 2013)  jakotilaisuudessa 21.1. 2014 Suomen metodistikirkolle ja arkkitehti Ilkka Salmiselle myönnettiin kunniamaininta spiiran eli "piikin" palauttamisesta katolle.

Arkkitehti Salminen paneutui suunnitteluun huolellisesti tutustuen Lars Sonckin alkuperäisiin ideoihin, vaikka tarkat suunnitelmat olivatkin kadonneet. Rakennuslautakunnan perusteluissa mainittiin mm.  että "uusi spiira onkin enemmän kuin monissa korjauksissa köyhtyneen vanhan spiiran kopio".

metodistikirkon_spiiran_toteuttajat_78533.jpg

Kunnianmaininnan vastaanottivat pastori Tapani Rajamaa (vas), isännöitsijä Paula Pöysti, pastori Timo Virtanen, spiiran suunnittelija Ilkka Salminen ja valmistajan (Lahden Tasopalvelu Oy) edustaja Harri Seroff.  Kuva: Leena Jaskanen.

spiira_siluetissa_jpg

Metodistikirkon spiira  (vasemmanpuoleinen torni) on yksi Etelä-Helsingin siluetista kohoavista "maamerkeistä".

Kuva: Salla Mustonen

Lue lisää spiiran historiasta tästä.

Lisää Rakentamisen Ruususta ja muista palkituista Helsingin rakennusvalvontaviraston sivuilta.