Hartausohjelmia radiossa (Yle 1)

5.5. aamuhartaus klo 6.15 ja 7.15 pastori Hilkka Laine, Lappeenranta (kuunneltavissa YleAreenassa 4.6 asti: https://areena.yle.fi/1-4388929)

ti 22.5 iltahartaus klo 18.50 (uusinta klo 23.00), pastori Timo Virtanen, Helsinki

Nuorten viikonloppuleiri 8.-10.6.

Seurakuntamme nuorten leiri järjestetään Pohjois-Helsingissä sijaitsevissa tiloissa osittain yhdessä samaan aikaan pidettävän rippikoululeirin kanssa. Kaikki nuoret, tervetuloa mukaan! Yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät Nuoret-sivulta.

Vuosikonferenssi Piikkiössä

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssi ja kesäjuhlat järjestetään Toivonlinnassa Piikkiössä Turun lähellä 28.6.-1.7.2018. Torstai ja perjantai on varattu virallisille kokouksille; perjantai-illasta alkaen ohjelma on kaikille suunnattua kesäjuhla-ohjelmaa. Lisätietoja: pastori Soile Salorinne, puh. 050-5775971

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa marraskuussa 2017 tutkittiin Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa kaikki nuoret ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 559977335).

Jo kolmena kesänä (2015-17) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Kuvia vuodelta 2016 on nähtävissä Tervakon leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidetään 4.-6.6., tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa. Hinta: 20 euroa. Ilmoittaudu Otolle tai Adwoalle, yhteystiedot yllä. Tervetuloa mukaan!

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held in the Tervakko camp center yearly since 2015. Photos from 2016 camp can be seen on the site www.tervakko.fi.

We'll organize a youth weekend camp also in summer 2018, this time in Helsinki during the weekend 4th to 6th June. Camp fee: 20 euro. If you'd like to participate, please contact the persons mentioned above on this page.