Jumalanpalvelus YleAreenassa

Sunnuntaina 30.6. klo 10 Yle TV1:ssä esitetty Vuoksenlaakson ja Kuopion metodistiseurakuntien yhteinen jumalanpalvelus on nähtävissä netissä osoitteessa https://areena.yle.fi/1-4587263. Palvelijoina toimivat pastorit Soile Kasi ja Elisa Brander.
Jumalanpalvelus on taltioitu 4.5. Tampereen Baptistikirkossa.

Seurakunnan ulkoiluretki lauantaina 10.8.

Seurakunnan kesäretki Luukin ulkoilualueelle Espooseen la 10.8. Tapaamme klo 12 osoitteessa Luukintie 33, Espoo. Luukissa on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ja -reitit. Alueelle on hyvät bussiyhteydet mutta autoille on parkkipaikkoja huonosti. Ota ystäväkin mukaan!

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunu 3 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki). Katutöiden takia raitiovaunu 1 ei heinä-syyskuussa 2019 aja Punavuoreen, vaan päätepysäkki on Kolmikulma. (Tiedote: https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2019/linjan-1-paatepysakki-kolmikulmassa-17-299-17632)

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona. Joka toinen nuortenilta on tarkoitettu alle 18-vuotiaille ja joka toinen yli 18-vuotiaille.

Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa tutkimassa Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Lisätietoja voit kysyä seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335). Tiedotamme nuorten toiminnasta WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Vuoden 2019 kesäleiri "Catching Fire 5" pidetään 14.-16.6. Asikkalan Koivurannassa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva leirikeskus Tervakon kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Every other meeting is for those under 18 yrs, and every other meeting for those who are over 18 yrs.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015.  The 2019 youth camp will be held on June 14-16, 2019. For more information in English, please contact Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, tel. 045 6035953)