TV-jumalanpalveluksemme nähtävissä YleAreenassa

2.9.2018 televisiossa esitetty jumalanpalveluksemme on nähtävissä kuukauden ajan YleAreenassa linkistä https://areena.yle.fi/1-4256394

Our TV Service can be watched on YleAreena

Our TV worship service that was broadcast on Sunday 2nd September can be seen for a month on the Internet YleAreena via the link https://areena.yle.fi/1-4256394

Nuorten illat syksyllä 2018

Syksyllä nuorille on taas omia iltoja useina lauantaipäivinä klo 17 alkaen. Aiemmista tiedoista poiketen seuraava nuortenilta pidetään 6.10. Lokakuussa järjestetään myös nuorten viikonloppuleiri (19.- 21.10). Seurakuntamme nuoria ja nuorten toimintaa on hyvä muistaa rukouksin. Kiitos!

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

19.-21.10. 2018 pidetään nuorten viikonloppuleiri, tervetuloa myös muualta päin Suomea!

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa marraskuussa 2017 tutkittiin Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Tiedotamme nuorten toiminnasta myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 559977335).

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Kuvia vuodelta 2016 on nähtävissä Tervakon leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidettiin kesäkuun alussa, tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015. Photos from 2016 camp can be seen on the site www.tervakko.fi.