Joulukonsertti la 1.12. klo 18

Kallion musiikkikoulun laulajat opettajansa, diplomilaulaja Helena Tenhusen johdolla konsertoivat lauantaina 1.12. kirkossamme.
Pianistina Risto Kytö. Ohjelmassa joulun lauluja Suomesta ja maailmalta sekä yhteislauluja. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa. Tervetuloa! Welcome!

Joulumyyjäiset 6.12. klo 11-15

Perinteiset joulumyyjäiset itsenäisyyspäivänä klo 11-15. Leivonnaisia, keittolounas kahvia, käsitöitä ym. lahjatavaroita, arpajaiset, kirjoja ja kortteja.

Nuorten illat syksyllä 2018

Syksyllä nuorille on taas omia iltoja noin joka toinen lauantai klo 17 alkaen. Kaikki nuoret ja nuoret aikuiset ovat tervetulleita. Seurakuntamme nuoria ja nuorten toimintaa on hyvä muistaa rukouksin. Kiitos!

Veli Loposen saarnoja luettavissa näiltä sivuilta

Lisäämme jatkossa seurakuntamme pastorin Veli Loposen pitämiä saarnoja tälle sivustolle, "Pastorin palsta"-alasivulle (ks. yllä oleva valikko). Jos et pääse kirkkoon sunnuntaisin, voit nyt siis lukea Velin opetusta jälkikäteen.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa marraskuussa 2017 tutkittiin Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Tiedotamme nuorten toiminnasta myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335).

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Kuvia vuodelta 2016 on nähtävissä Tervakon leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidettiin kesäkuun alussa, tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015. Photos from 2016 camp can be seen on the site www.tervakko.fi.