Saarnoja YouTubessa

Pastorimme Veli Loponen videoi jumalanpalveluksissa pitämiään saarnoja ja ne julkaistaan Suomen metodistikirkon kanavalla YouTubessa. Nyt voit siis katsoa saarnan, vaikka et olisikaan päässyt kirkkoon. Saarnat löytyvät kirjoittamalla YouTuben hakukenttään "Suomen Metodistikirkko".

Country-wide Missions Day in Pori in October

On Sunday Oct 20, the annual Missions Day of the Finnish-speaking UMC will be held at the Pori Methodist Church, Eteläpuisto 17, Pori. Worship service and missions-related programme with news from our mission fields (India, Thailand, the Veps villages in Russia). More info available from Aino Kallio.

Lähetyspäivä Porissa 20.10.

Suomen Metodistikirkon lähetyspäivä järjestetään Porin metodistiseurakunnassa, Eteläpuisto 17, Pori, sunnuntaina 20.10. Ajankohtaista asiaa lähetyskentiltä. Lisätietoja seurakunnastamme Aino Kalliolta.

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunu 3 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki). Katutöiden takia raitiovaunu 1 ei heinä-syyskuussa 2019 aja Punavuoreen, vaan päätepysäkki on Kolmikulma. (Tiedote: https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2019/linjan-1-paatepysakki-kolmikulmassa-17-299-17632)

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa tutkimassa Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Lisätietoja voit kysyä seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335). Tiedotamme nuorten toiminnasta WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

Jo viitenä kesänä (2015-19) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Vuoden 2019 kesäleiri "Catching Fire 5" pidettiin 14.-16.6. Asikkalan Koivurannassa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva leirikeskus Tervakon kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Every other meeting is for those under 18 yrs, and every other meeting for those who are over 18 yrs. For more information in English, please contact Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, tel. 045 6035953)

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015.  The 2019 youth camp was be held on June 14-16, 2019.