Nuorten leiri pääsiäisenä

Metodistikirkon nuorten tapaaminen on suunnitteilla Helsinkiin 29.3. -1.4. eli pääsiäisenä. Seuraa ilmoitteluamme.

Kirpputori lopetettu

Monia vuosia lauantaisin toiminut kirpputorimme on nyt suljettu. Tiloissa alkaa pian remontti. Emme siis ota enää tavaralahjoituksia vastaan. Lämmin kiitos asiakkaillemme kuluneista vuosista!

Hartausohjelmia radiossa (Yle 1)

30.1. iltahartaus klo 18.50, Mika Partanen, Lappeenranta

3.3. aamuhartaus klo 6.15 ja 7.50, Veli Loponen, Turku

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia.  Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa marraskuussa 2017 tutkittiin Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa kaikki nuoret ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

Tulossa "minileiri" pe-la 12.-13.1.2018. Tervetuloa myös muilta paikkakunnilta! Perjantaina ohjelma alkaa klo 18 ja päätämme tapahtuman noin klo 14 lauantaina. Lisätietoja: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 559977335), Ilari Koljonen (puh. 045 2773926)

Jo kolmena kesänä (2015-17) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Lisää kuvia on nähtävissä leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Seuraava leiri heinäkuussa 2018!

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held in the Tervakko camp center yearly since 2015. Photos from the camp (2016) can be seen on the site www.tervakko.fi. We'll organize a youth weekend camp also in summer 2018.