Kevään nuortenillat

Lauantaina 16.3. ei ole nuorteniltaa, vaikka niin on merkitty helmi-maaliskuun tiedotelehteemme. Pahoittelemme lehdessä ollutta virheellistä tietoa.
Seuraava nuortenilta on kirkolla pidettävän minileirin (pe-la 22.-23.) yhteydessä. Sunnuntaina 24.3. nuoret osallistuvat jumalanpalveluksen järjestämiseen. Huhti- ja toukokuun nuortenillat on suunniteltu pidettäväksi seuraavina päivinä: 6.4. (alle 18-v.), 20.4. (yli 18-v.), 4.5. (alle 18-v) ja 18.5. yli 18-v.). Tervetuloa mukaan!

Paastonajan rukousillat / Lent Prayer Evenings

Lent Prayer Evenings on Fridays March 8 to April 12 at 6 p.m. Welcome to pray together! (No Community Fellowship evenings during the Lent)

8.3. -12.4. välisenä aikana perjantaisin klo 18 - 19.30 rukousillat kirkolla. Tervetuloa hiljentymään yhdessä! Tänä aikana ei ole torstaisin raamattuiltoja.

Annual Conference 2019 in Toivonlinna

The UMC Finland-Finnish Annual Conference and Summer Festival will be held in Toivonlinna, Piikkiö, near Turku from June 27th to 30th. The Conference offers a good opportunity to meet with other Methodists and to enjoy the fellowship. The Conference schedule and price list will be published by the end of March.

Vuosikonferenssi 2019 Toivonlinnassa

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssi ja kesäjuhla järjestetään viime vuonna hyväksi havaitussa paikassa eli Piikkiön Toivonlinnassa 27.-30.6. 2019. Ohjelma ja hintatiedot ym. julkaistaan maaliskuun loppuun mennessä.

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 1, 3 ja 10 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona. Joka toinen nuortenilta on tarkoitettu alle 18-vuotiaille ja joka toinen yli 18-vuotiaille.

Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa tutkimassa Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Tiedotamme nuorten toiminnasta myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335).

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidettiin kesäkuun alussa, tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva leirikeskus Tervakon kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Every other meeting is for those under 18 yrs, and every other meeting for those who are over 18 yrs.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015.