Nuorten illat syksyllä 2017

Syksyllä 2017 nuoret järjestävät omia tilaisuuksiaan pääsääntöisesti joka toinen lauantai klo 17 alkaen. Poikkeuksellisesti pe-la 13.-14.10. järjestetään minileiri, jonka vuoksi lauantaina 14.10 ei ole nuorteniltaa. Katso tarkemmin tapahtumakalenterista!

Meetings for youth and young adults usually every other Saturday at 5 p.m. Welcome!

Syksyn hartausohjelmia, radio YLE 1

14.11. iltahartaus klo 18:50, Säde Loponen, Turku

2.12. aamuhartaus klo 6:15 ja 7:50, Kreetta Heiskari, Helsinki

Braxén-kuoron konsertti 25.11.

Noin kuukauden kuluttua, lauantaina 25.11., meillä on ilo kuulla hengellistä kamarimusiikkia kirkossamme Braxén-kuoron esittämänä! Ohjelmistossa mm. Lasse Heikkilän ja Pekka Simojoen sävelmiä, vanhempaa musiikkiakaan unohtamatta. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa. Tervetuloa!

Concert of Braxen Choir on 25th November

On November 25th, a well-known choir called Braxén-kuoro in concert in our church! They sing both traditional and modern, mainly Finnish spiritual hymns. Free entrance, programme 10 euros. Welcome!

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kesätauon jälkeen syyskauden ensimmäinen nuortenilta pidettiin 19.8.2017.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia.  Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

cross_and_flame_mug_.jpg

Tervetuloa kaikki nuoret ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

Kuva: Kaitlyn Jackson

Jo kolmena kesänä (2015-17) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Lisää kuvia on nähtävissä leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Seuraava leiri heinäkuussa 2018!

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held in the Tervakko camp center yearly since 2015. Photos from the camp (2016) can be seen on the site www.tervakko.fi. We'll organize a youth weekend camp also in summer 2018.

leirilta_2017.jpg

Jalkapallokikkailua pihamaalla kesän 2017 leirillä