Nuortenillat käynnistyvät!

Syksyn ensimmäinen nuortenilta kirkolla lauantaina 19.8. kello 17 alkaen. Syksyn toiminnan suunnittelua; toiveita ja ehdotuksia otetaan vastaan. Tervetuloa!

Meeting for youth and young adults on Saturday 19th August at 5 p.m. Welcome!

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kesätauon jälkeen syyskauden avaus 19.8. 2017.

Tervetuloa kaikki nuoret  ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Aloitimme nuortenillat syksyllä 2015. Tapaamme yleensä Metodistikirkon tiloissa joka toinen lauantai-ilta klo 17-20. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia ja voit esittää omia toiveitasi iltojen suhteen.

Jo kolmena kesänä olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Kuva alla on vuoden 2016 leiriltä.  Lisää kuvia on nähtävissä leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi

Seuraava leiri heinäkuussa 2018!

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja  WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

------------------------------

About youth evenings in Helsinki:

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held in the Tervakko camp center yearly since 2015. Photos from the camp (2016) can be seen on the site www.tervakko.fi. We'll organize a youth weekend camp also in summer 2018.