Keräys tulkkauslaitteiston hankkimiseksi

Englanninkielinen ryhmä on tehnyt aloitteen tulkkauslaitteiden hankkimiseksi. Tähän asti tulkkaus on hoidettu konsekutiivisesti (tulkki seisoo puhujan vierellä) mutta aiomme siirtyä simultaanitulkkaukseen (samanaikainen suomi-englanti tai englanti-suomi-tulkkaus kuulokkeisiin). Alustava kustannusarvio on noin 1500 euroa. Hankkeen toteuttamiseksi kerättiin 30.12. molemmissa jumalanpalveluksissa kolehti laitehankintoihin; nyt tavoite onkin jo lähes saavutettu! Koska lopullinen hankintahinta ei ole tiedossa, keräykseen voi silti vielä osallistua maksamalla haluamansa summan tilillemme Nordea FI38 2058 1800 0108 08 (Helsingin metodistiseurakunta), viitenumerolla 5500. Kiitos lahjoituksestasi!

Fundraising for interpretation gadgets

It has been decided that simultaneous interpretation equipment will be purchased to our church. The cost is expected to be around 1500 euros (preliminary estimate). To proceed with the purchase, the offering on Sunday 30th services was directed towards this purpose - and the target was almost reached! However, donations to our bank account are still welcome, as the exact cost of the purchase is not yet known. Account: Nordea FI38 2058 1800 0108 08 (Helsingin metodistiseurakunta), reference number for translation equipment: 5500. Warm thanks for all donations!

Lähetystyöstämme kerrotaan radiolähetyksessä

Radio Patmos on tehnyt suomalaisesta lähetystyöstä kertovan ohjelmasarjan. Metodistikirkon lähetystyöstä kertova jakso on kuunneltavissa sivujen kautta, https://www.patmosplus.fi/radio-ohjelmat/sarja?series=250 (-> Metodistikirkon lähetystyön historia). Ohjelmassa esiintyvät Pirjo Pöllänen ja Aino Kallio.

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 1, 3 ja 10 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Kevätkauden 2019 ensimmäinen nuortenilta pidetään lauantaina 12.1 klo 17. Kevätkauden suunnittelua, toiveita otetaan vastaan.

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa tutkimassa Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Tiedotamme nuorten toiminnasta myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335).

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidettiin kesäkuun alussa, tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva leirikeskus Tervakon kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015.