Pastorimme vaihtuu

Vuodesta 2004 Helsingissä palvellut pastori Timo R.A. Virtanen on saavuttamassa eläkeiän. Timon voi tavata Helsingissä vielä heinäkuun tilaisuuksissa. Piispa Christian Alsted on nimittänyt Veli Loposen pastoriksi Helsinkiin elokuusta 2018 alkaen. Veli on palvellut viime vuodet pastorina Turun metodistiseurakunnassa. Hänen tulojuhlansa järjestetään elokuussa.

Vepsän matka 29.7.- 4.8.

Kolme henkilöä eri metodistiseurakunnista on lähdössä työntäyteiselle kesämatkalle Vepsän kyliin Venäjälle. Kylissä he järjestävät tilaisuuksia yhdessä venäläisten metodistien kanssa. Rukoillaan johdatusta, voimia ja terveyttä matkalaisille.

Nuorten illat syksyllä 2018

Syksyllä nuorille on taas omia iltoja yleensä joka toinen lauantai klo 17 alkaen. Syksyn ensimmäinen nuortenilta on 4.8. Seurakuntamme nuoria ja nuorten toimintaa on hyvä muistaa rukouksin kesänkin aikana.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Kesätauon jälkeen ensimmäinen nuortenilta järjestetään 4.8.2018

Nuortenillat nykymuodossaan käynnistyivät syksyllä 2015. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa marraskuussa 2017 tutkittiin Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Tiedotamme nuorten toiminnasta myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta. Lisätietoja voit kysyä myös seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 559977335).

Jo neljänä kesänä (2015-18) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin. Kuvia vuodelta 2016 on nähtävissä Tervakon leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi. Vuoden 2018 kesäleiri "Catching Fire 4" pidettiin kesäkuun alussa, tällä kertaa Pohjois-Helsingissä meille tarjotuissa tiloissa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings.

Due to a summer break, the next youth evening will be held on August 4, 2018.

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015. Photos from 2016 camp can be seen on the site www.tervakko.fi.