Pekka ja Paul mukana ylistysillassa 25.10.

Musicians Pekka Rajamaa and Paul Brewu from our church have been invited to sing and play music in the Lighthouse Praise Night on Friday 25th in our church building. Welcome! - Muusikot Pekka Rajamaa ja Paul Brewu seurakunnastamme on kutsuttu soittamaan ja laulamaan kirkkorakennuksessamme kokoontuvan LightHouse-seurakunnan ylistystapahtumaan perjantaina 25.10. klo 19 alkaen. Tervetuloa!

Vastuuviikon rukoushetki torstaina 24.10 klo 17-18

Ekumeeninen rukoushetki ihmisoikeuksien puolustajien puolesta to 24.10. klo 17-19 kirkossamme. Tervetuloa! - Rukoushetki on osa vastuuviikkoa ja "ihmisoikeuskellot"-kampanjaa. - An ecumenical prayer meeting on behalf of those who defend Human Rights in the world. Welcome!

Seurakuntakonferenssi 24.10.

Seurakunnan syyskokous pidetään torstaina 24.10. klo 18-20. Käsitellään mm. ensi vuoden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa. Tervetuloa keskustelemaan!
---
Our local church autumn conference will be held on Thursday 24th October at 6 pm. We'll discuss e.g. plans and budget for the next year.
Welcome!

Saarnoja YouTubessa

Pastorimme Veli Loponen videoi jumalanpalveluksissa pitämiään saarnoja ja ne julkaistaan Suomen metodistikirkon kanavalla YouTubessa. Nyt voit siis katsoa saarnan, vaikka et olisikaan päässyt kirkkoon. Saarnat löytyvät kirjoittamalla YouTuben hakukenttään "Suomen Metodistikirkko".

Bussit 14 ja 18 sekä raitiovaunut 3 ja 1 pysähtyvät kirkon lähellä (Iso-Roobertinkadun pysäkki).

Löydät sivumme Facebookista hakusanoilla "Metodistikirkko Helsinki". - We are in Facebook by the name 'Metodistikirkko Helsinki'.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Kokoonnumme useimmiten kirkolla, mutta toisinaan jonkun seurakuntalaisen kotona.

Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia. Iltoja suunnittelee muutaman hengen tiimi, mutta voit esittää myös omia toiveita iltojen aiheiksi.

met.srk_nuortenilta_11.11.2017_OttoT

Kuva: Nuortenillassa tutkimassa Raamattua. Mukana myös pastori Timo Virtanen (oikealla). Kuva: Otto Tuominiemi.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki nuoret ja nuoret aikuiset!

Lisätietoja voit kysyä seuraavilta henkilöiltä: Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, puh. 045 6035953), Otto Tuominiemi (puh. 040 5597335). Tiedotamme nuorten toiminnasta WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

Jo viitenä kesänä (2015-19) olemme järjestäneet viikonlopun pituisen nuortenleirin.  Vuoden 2019 kesäleiri "Catching Fire 5" pidettiin 14.-16.6. Asikkalan Koivurannassa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Ryhmäkuva leirikeskus Tervakon kuistilla kesän 2016 leirillä

Evenings for youth and young adults about twice a month on Saturday evenings.

Every other meeting is for those under 18 yrs, and every other meeting for those who are over 18 yrs. For more information in English, please contact Adwoa Brewu (adwoa.brewu@gmail.com, tel. 045 6035953)

Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth summer camp has been held yearly since 2015.  The 2019 youth camp was be held on June 14-16, 2019.