Nuorten rippikoulu alkaa

Metodistikirkko järjestää rippikoulun kahdessa osassa, joista ensimmäinen osa on pääsiäisenä Helsingissä. Katso tarkemmin Nuoret-välilehdeltä!

UMC confirmation class

Confirmation class in Finnish will be organised for youth born in 2002 (also older youth, who have not attended confirmation classes earlier, can attend). The classes consist of a weekend gathering during Easter in Helsinki, and a camp week in Tervakko (www.tervakko.fi) in early June. For more info please contact pastor Mika Partanen, mp@metodistikirkko.fi.

Kevään rukousaiheita

Rukoilemme seurakuntamme nuorten ja nuorteniltojen puolesta. Johdattakoon Jumala työtämme ja kutsukoon uusia nuoria mukaan! Rukoilemme myös koko Metodistikirkon pastorien ja seurakunta-työntekijöiden puolesta. Pyydämme heille voimia, terveyttä, Jumalan varjelusta ja johdatusta. Jumala kuulee rukoukset!

Metodistikirkon ohjelmat Yle Radio 1:ssä

Suomen metodistikirkon hartausohjelmat Yle Radio 1:ssä, kevät 2017:

RADIOJUMALANPALVELUKSET sunnuntaisin klo 11.00
23.4. Tampereen seurakunnasta
30.7. Kesäjuhlataltiointi kirkkokuntamme vuosikonferenssista

AAMUHARTAUDET lauantaisin klo 6.15 ja 7.50
20.5. Saija Miettinen, aluepäällikkö

ILTAHARTAUDET tiistaisin klo 18.50
2.5. Veera Halonen, opiskelija

Kirpputorilta löytöjä ja hyvää mieltä /Charity shop

Kirkon alakerrassa sijaitseva lähetyskirpputori on auki lauantai-iltapäivisin tavallisesti klo 12-15 paitsi loma-aikoina ja joinakin muina lauantaipäivinä.

Tule tekemään löytöjä!

IMG_7240.JPG

Kirpputorilla on myytävänä pikkurahalla vaatteita, laukkuja ja muita asusteita, jalkineita, astioita, kirjoja, levyjä ja muuta kodintavaraa ja joskus myös huonekaluja.  Tilat ovat rajalliset, mutta otamme mielellämme vastaan kohtuullisia määriä tavaralahjoituksia.

Kirpputorilla voi myös juoda kupin kahvia pullan tai keksin kera.  Aukiolon voi tarkistaa tapahtumakalenterista.

********

IMG_7214.JPGOur Charity Shop at the ground floor of our church building is open on most Saturdays from 12 noon to 3 pm. We sell e.g. books, records, clothes, bags, shoes and kitchenware (e.g. plates) to help funding of the Methodist Church's mission work in India and Russia. The items we sell are moderately priced.

Come and see if you find something you like! However, to be sure that the charity shop is open, please check for "Kirpputori" in  tapahtumakalenteri.

IMG_7224.JPG

Hinnat ovat varsin edullisia, esim. kirjat 1 euro/kpl, naisten puserot 3 e, miesten paidat 2 e ja lasten vaatteet 1-3 euroa/kpl.

IMG_7235.JPG

IMG_7226.JPG

Kirpputorin tuotto menee Intiaan, mm. kristillisen koulun ylläpitoon.

IMG_7217.JPG

IMG_7248.JPG