Kevätmyyjäiset la 6.5. klo 11-15

Perinteisissä myyjäisissämme mm. lihakeittolounas (6 e, sis. leivän ja juoman), munkkirinkilöitä, kakkuja ym. leivonnaisia, käsitöitä, kirjoja ja arpajaiset. Myös alakerran kirpputori avoinna - löytöjä hyvin edullisesti! Tuotto seurakunnan toiminnan ja lähetystyön hyväksi. Lisäksi mahdollisuus tutustua kauniiseen kirkkosaliimme, jonka on suunnitellut arkkitehti Lars Sonck.

Metodistikirkon ohjelmat Yle Radio 1:ssä

Suomen metodistikirkon hartausohjelmat Yle Radio 1:ssä, kevät 2017:

RADIOJUMALANPALVELUKSET sunnuntaisin klo 11.00
23.4. Tampereen seurakunnasta
30.7. Kesäjuhlataltiointi kirkkokuntamme vuosikonferenssista

AAMUHARTAUDET lauantaisin klo 6.15 ja 7.50
20.5. Saija Miettinen, aluepäällikkö

ILTAHARTAUDET tiistaisin klo 18.50
2.5. Veera Halonen, opiskelija

Kevään rukousaiheita mm.

* Rukoilemme että nuortenillat voivat tavoittaa uusia nuoria ja olla heille siunaukseksi.
*Muutama henkilö seurakunnastamme jakaa kutsuja kirkkoon kerran kuussa lähikaduilla. Rukoilemme Jumalan johdatusta ja siunausta tälle työlle.
*Pyydämme myös voimia, terveyttä ja siunausta kaikille Metodistikirkon työntekijöille.

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Tervetuloa kaikki nuoret  ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Aloitimme nuortenillat syksyllä 2015. Tapaamme yleensä Metodistikirkon tiloissa joka toinen lauantai-ilta klo 17-20. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia ja voit esittää omia toiveitasi iltojen suhteen. Keväällä 2017 sisustamme myös yhtä huonetta kirkolla omaan käyttöömme.

Nuorten kesäleiri pe-su 21.-23.7. 2017 (Summer Camp for Youth) Tervakon leirikeskuksessa. Ilmoittautuminen viimeistään 15.6.2017. Leirimaksu 20 euroa. Ilmoittautuminen https://goo.gl/forms/daOWdhyLhQr1feBu1 tai nuorten tiimiläisille Adwoa 0456035943; Otto 0405597335; Ilari 0452773926.

Kesällä 2016 järjestimme kolmipäiväisen nuortenleirin, jolle osallistui 15 nuorta (kuva alla). Lisää kuvia leiriltä on nähtävissä leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja  WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

RIPPIKOULU (viikonloppu + leiri)  (UMC Finland confirmation classes, incl. one weekend in April in Helsinki and a 7-day camp in June in Tervakko, for youth born in 2002; but even a bit older can attend, if they have not attended confirmation classes before)

(v. 2002 syntyneille, mutta myös vähän vanhemmat, jotka eivät ole vielä käyneet rippileiriä, voivat osallistua)

Tänä vuonna Suomen Metodistikirkon rippileiri järjestetään kahdessa osassa.  Ensimmäinen osa on pääsiäisviikonlopun aikana ( todennäköisesti pe-ma  14.-17.4, aikataulu tarkentuu) Helsingin metodistiseurakunnassa ja toinen normaaliin tapaan kesäkuussa heti koulujen loputtua Tervakossa 5.-11.6.

Kysy lisää sähköpostitse mp@metodistikirkko.fi (Mika Partanen) tai puhelimitse 044 556 3096.

------------------------------

About youth evenings in Helsinki:

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth camp was be held at Tervakko on 14th to 16th July, 2016.  The theme was "Catching Fire". Photos from the camp can be seen on the site www.tervakko.fi. We'll organize a youth weekend camp also in summer 2017, please ask for details from the youth group or our pastor.