Nuorten rippikoulu alkaa

Metodistikirkko järjestää rippikoulun kahdessa osassa, joista ensimmäinen osa on pääsiäisenä Helsingissä. Katso tarkemmin Nuoret-välilehdeltä!

UMC confirmation class

Confirmation class in Finnish will be organised for youth born in 2002 (also older youth, who have not attended confirmation classes earlier, can attend). The classes consist of a weekend gathering during Easter in Helsinki, and a camp week in Tervakko (www.tervakko.fi) in early June. For more info please contact pastor Mika Partanen, mp@metodistikirkko.fi.

Kevään rukousaiheita

Rukoilemme seurakuntamme nuorten ja nuorteniltojen puolesta. Johdattakoon Jumala työtämme ja kutsukoon uusia nuoria mukaan! Rukoilemme myös koko Metodistikirkon pastorien ja seurakunta-työntekijöiden puolesta. Pyydämme heille voimia, terveyttä, Jumalan varjelusta ja johdatusta. Jumala kuulee rukoukset!

Metodistikirkon ohjelmat Yle Radio 1:ssä

Suomen metodistikirkon hartausohjelmat Yle Radio 1:ssä, kevät 2017:

RADIOJUMALANPALVELUKSET sunnuntaisin klo 11.00
23.4. Tampereen seurakunnasta
30.7. Kesäjuhlataltiointi kirkkokuntamme vuosikonferenssista

AAMUHARTAUDET lauantaisin klo 6.15 ja 7.50
20.5. Saija Miettinen, aluepäällikkö

ILTAHARTAUDET tiistaisin klo 18.50
2.5. Veera Halonen, opiskelija

Nuortenillat yleensä joka toinen lauantai klo 17-20.  Tervetuloa kaikki nuoret  ja nuoret aikuiset! Katso tulevien iltojen päivämäärät Tapahtumakalenteri-sivulta.

Aloitimme nuortenillat syksyllä 2015. Tapaamme yleensä Metodistikirkon tiloissa joka toinen lauantai-ilta klo 17-20. Illoissa on eri teemoja. Toisinaan rukoilemme ja ylistämme enemmän, toisinaan voimme esim. keskustella pienemmissä ryhmissä siitä, millaista on elää kristittynä nuorena tämän päivän maailmassa. Kutsumme myös vierailevia puhujia ja voit esittää omia toiveitasi iltojen suhteen. Keväällä 2017 sisustamme myös yhtä huonetta kirkolla omaan käyttöömme.

Kesällä 2016 järjestimme kolmipäiväisen nuortenleirin, jolle osallistui 15 nuorta. Alla olevassa kuvassa leiriläiset sekä mukana olleet aikuiset Tervakon leirikeskuksessa. Kesäksi 2017 suunnittelemme myös leiriä, joka todennäköisesti pidetään pe-su 21.-23.7. Tervakossa.

hgin_nuortenleiri_2016.jpg

Lisää kuvia leiriltä on nähtävissä leirikeskuksen sivuilla www.tervakko.fi

Tiedotamme nuorten toiminnasta  myös Facebook-sivulla "MetodistiNuoret Helsinki" ja  WhatsApp -pikaviestipalvelun kautta.

RIPPIKOULU (viikonloppu + leiri)  (UMC Finland confirmation classes, incl. one weekend in April in Helsinki and a 7-day camp in June in Tervakko, for youth born in 2002; but even a bit older can attend, if they have not attended confirmation classes before)

(v. 2002 syntyneille, mutta myös vähän vanhemmat, jotka eivät ole vielä käyneet rippileiriä, voivat osallistua)

Tänä vuonna Suomen Metodistikirkon rippileiri järjestetään kahdessa osassa.  Ensimmäinen osa on pääsiäisviikonlopun aikana ( todennäköisesti pe-ma  14.-17.4, aikataulu tarkentuu) Helsingin metodistiseurakunnassa ja toinen normaaliin tapaan kesäkuussa heti koulujen loputtua Tervakossa 5.-11.6.

Kysy lisää sähköpostitse mp@metodistikirkko.fi (Mika Partanen) tai puhelimitse 044 556 3096.

------------------------------

About youth evenings in Helsinki:

Evenings for youth and young adults twice a month on Saturday evenings. Interpretation into English can be arranged as needed. For the next meetings, please see the Tapahtumakalenteri page (scroll down for the programme in English).

A youth camp was be held at Tervakko on 14th to 16th July, 2016.  The theme was "Catching Fire". Photos from the camp can be seen on the site www.tervakko.fi. We are planning to organise a youth camp also in summer 2017.